Noutăți și comunicate

Concert Malevolent, Domination Inc. și Sphinx Creation în Club Capcana

21 februarie 2020
Concert Malevolent, Domination Inc. și Sphinx Creation în Club Capcana
Trupa Malevolent Creation va sustine un super concert death metal în Club Capcana din Timisoara, vineri, pe 21 februarie 2020 de la ora 20:00. În deschidere vor cânta cei de la Domination Inc. din Grecia și Sphinx din Marea Britanie.
https://www.youtube.com/watch?v=w4PIwx1lZSE

Despre Malevolent Creation

Malevolent Creation este o formatie americană de death metal care s-a format în Buffalo, New York în 1987. În 1991 albumul lor de debut The Ten Commandments a devenit un reper pentru scena underground de death metal.

În cei 25 de ani de existență trupa a lansat 13 albume de studio și 3 albume live, și-a schimbat componența de mai multe ori dar a păstrat mereu calitatea muzicii compuse spre încântarea publicului. Astăzi Malevolent Creation înseamnă: Phil Fasciana - chitară, Lee Wollenschlaeger - voce/chitară, Josh Gibbs - chitară bass și Phil Cancilla - tobe.

Trupele Domination Inc. (thrash & new age heavy metal din Grecia) și Sphinx (death metal din Marea Britanie) promit o seară plină de energie în deschiderea concertului Malevolent Creation.


Detalii bilete

Biletele pre-sale (50 buc) costă 50 de lei și se pot achiziționa online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-malevolent-creation-support-live-in-capcana-50351/.
Prețul accesului în seara concertului va fi 60 de lei.
Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1295133314004737/


Evenimente recomandate

Top