Noutăți și comunicate

Concert Magnum Opus, Paradox si Lefters in Music Hall

4 martie 2011
Concert Magnum Opus, Paradox si Lefters in Music Hall
Vineri, 04 martie 2011 Music Hall va gazdui un concert al trupelor Magnum Opus, Paradox si Lefters si concurs foto incepand cu ora 20:00. Dupa eveniment scena va fi animata de cei de la EVERPLAY.

Intrarea este libera.

Photosetup impreuna cu Kata organizeaza un concurs foto in cadrul concertului rock din Music Hall din 4 martie.

Esti pasionat de fotografie si muzica? Ia-ti aparatul foto si intra in atmosfera de concert alaturi de Magnum Opus, Paradox si Lefters.
Ai trei trupe rock care iti vor oferi sansa sa surprinzi cele mai intense emotii pe scena astfel incat sa realizezi cele mai sugestive fotografii din timpul concertului.
Cea mai buna serie de fotografii care va cuprinde cele trei trupe in timpul concertului, va castiga o geanta foto Kata in valoare de 110 Euro.

Detalii despre concurs impreuna cu regulamentul se gasesc pe site-ul www.photosetup.ro cat si in pagina de Facebook dedicata evenimentului.

In cadrul evenimentului ce se desfasoara pe 4 martie in Music Hall, vor canta:

- Magnum Opus,

- Paradox

- Lefters.

Seara se va incheia cu un recital al trupei EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, avand un playlist alcatuit din muzica anilor "60 "80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă