Noutăți și comunicate

Concert Machine Head la Arenele Romane

23 septembrie 2015
Concert Machine Head la Arenele Romane
Miercuri, 23 septembrie 2015, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui un concert cu cei de la Machine Head.

Toamna lui 2015 va fi una cu adevarat metal! Dupa ce Promusic Events si Maximum Rock au anuntat, acum ceva timp, headlinerii (Epica si Annihilator) pentru Maximum Rock Festival 2015, cel mai mare fest indoors din Romania, a venit vremea sa dezvaluim un alt eveniment important pentru fanii sonoritatilor metal!

Este vorba despre un concert special MACHINE HEAD la Bucuresti ce va avea loc pe data de 23 septembrie 2015, la Arenele Romane. Formatia americana se intoarce in Romania pentru a oferi un spectacol special, intitulat: "An Evening With Machine Head".

Concertul face parte din turneul mondial sustinut de grup pentru promovarea discului "Bloodstone & Diamonds", lansat in 2014. Show-ul este unul deosebit deoarece va dura 2 ora jumatate si va prezenta publicului un setlist vast, cu care fanii nu vor mai avea ocazia sa se intalneasca.

Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, "Burn My Eyes", formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy, a castigat numeroase trofee precum "Best Hard Rock Hero", "Best Live Band", "Best Inspiration", "Kerrang Hall of Fame Award", si multe altele. Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria "Best International Band".

2-Concert_Machine_Head_la_Arenel_H73pnfXpL.jpg

De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta:

"Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern" (Don Kaye - Blabbermouth)

"Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal - la cel mai inalt nivel - gasiti la acesti americani arsi de soarele californian"
(Metal Hammer)

"Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii 90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile" (Kerrang)

Componenta:
Robb Flynn - voce, chitara (1991-present)
Phil Demmel - chitara, backing vocals (2002-present)
Jared MacEachern - bas, backing vocals (2013-present)
Dave McClain - tobe, percutie (1995-present)

Discografie:
Burn My Eyes (1994)
The More Things Change... (1997)
The Burning Red (1999)
Supercharger (2001)
Through the Ashes of Empires (2003)
The Blackening (2007)
Unto the Locust (2011)
Bloodstone & Diamonds (2014)

EVENIMENT FACEBOOK

Deoarece evenimentul este unul special si biletele ce vor fi disponibile pentru acest concert, vor avea preturi speciale!

Se vor pune in vanzare un numar limitat de 1000 de bilete din care primele 100 de bucati la pretul promotional de 69 de lei (15, 5 euro), exclusive prin Pay Pal (LINK AICI). Biletele vor fi trimise ulterior in format electronic. Dupa epuizarea celor 100 de bilete promotionale organizatorii vor anunta preturile pentru urmatoarele bilete.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă