Noutăți și comunicate

Concert Machine Head în Club Quantic

ANULAT !!!
12 mai 2020
Concert Machine Head în Club Quantic
Marți, 12 mai 2020 sunteţi invitaţi în Club Quantic, București, România la un concert al trupei Machine Head. Concertul special se va desfășura pe parcursul a 3 ore și va fi structurat în două părți. În prima parte va fi prezentat celebrul material "Burn My Eyes" (1994), iar în partea secundă alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic "Catharsis" (2018).​


Detalii despre Machine Head

Din cenușa Vio-lence, nume de referință pentru thrash-ul Bay Area, în 1993 se năștea Machine Head. Proiect copt îndelung în mintea liderului Rob Flynn, pe vremea aceea încă un rebel care nu-și găsea locul, adesea certat cu legea, Machine Head a canalizat eforturile unor muzicieni solizi și închegați, iar primul album, "Burn My Eyes" (1994), a fost fără îndoială unul dintre cele mai reușite debuturi ale acelor ani.

Forța thrash se îmbină cu un balans foarte rock, vagi incursiuni hardcore și un simt melodic care pun bazele unei evoluții cât se poate de sinuoase. Intrată la un moment dat într-un con de umbră și experimentând în direcții precum nu metal sau alternative, trupa a scos între timp albume clasice, precum "The Blackening" sau "Unto the Locust". Și dacă ultimul album a adus noi probleme de componență, la aniversarea debutului, Rob Flynn a reușit să-i readucă lânga el pe bateristul Chris Kontos și pe chitaristul Logan Mader, foștii lui colaboratori de pe "Burn My Eyes", care l-au însoțit în 1994 și într-un turneu de mare succes alături de Slayer, care tocmai lansa "Divine Intervention".
https://www.youtube.com/watch?v=6wI3LjVR2xU
Întoarcere în timp, re-creare a unui context muzical inspirat, nostalgie sau rădăcini revigorante? Singurul răspuns cert este că Machine Head pornește într-un turneu memorabil pentru cei atașati de istoria metal a ultimilor 25 de ani.



Biletele, în număr limitat, se pun în vânzare pe 18 septembrie 2019, exclusiv prin www.ambilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top