Noutăți și comunicate

Concert LURA la Hard Rock Cafe

24 ianuarie 2016
Concert LURA la Hard Rock Cafe
Duminică, 24 ianuarie 2016, sunteți invitați de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, unde una dintre cele mai populare voci ale stilului “morna” (originar din Capul Verde), LURA, cânta în premieră în România alaturi de trupa sa. Denumita "Urmatoarea Cesaria Evora", LURA a cantat cu marea diva iar o inregistrare poate fi gasita aici
https://www.youtube.com/watch?v=Eeo31va8hGU



Născută în Portugalia și cu origini în Capul Verde, cu 5 albume la activ, primul lansat în 1996, iar cel mai recent acum câțiva ani, LURA s-a consacrat în industria muzicală internațională după ce a cântat alături de Cesaria Evora piesa Moda Bo, abordând același stil inconfundabil și unic în lume, “morna”. LURA oferă tempouri puternice și pline de viață și exprimă lacrimile tăcute ale unor cântece antice, secretele stilului batuque sau morna și rugăciunea rebelă pe care o poartă în inima sa.

Noul său album este un dar celor care sunt familiari cu muzica din Capul Verde și sufletul său universal, dar și o celebrare a talentului muzical al artistei. “Heranca” laudă insulele și explorează dilema antică a vizitatorului despre a vrea să stai când trebuie să pleci. Simbioza vocilor și simfonia emoțiilor fac din “Heranca” unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse Africii.



Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Biletele pentru concertul LURA sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) și în format fizic în rețeaua iaBilet (Hard Rock Cafe - inclusiv în ziua evenimentului la intrare, rețeaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia din toată țara) la următoarele prețuri:
  • Acces General cu loc la masă (fumători sau nefumători) - 70 de lei
  • VIP, cu loc la masă în fața scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile)

Pentru ca esti abonat al newsletterului nostru, Bestmusic iti ofera discount 40% daca folositi codul de voucher LURA40 la cumpararea bileteleor de pe iabilet.ro

În ziua concertului biletele vor costa 80 de lei, respectiv 110 de lei VIP, în limita locurilor disponibile rămase.



Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top