Noutăți și comunicate

Concert Lunar Transmissions Ensemble - ”The shining star” - in club Quantic

17 august 2021
Concert Lunar Transmissions Ensemble - ”The shining star” - in club Quantic
Lunar Transmissions Ensemble va susține un concert în Club Quantic din București, marți, 17 august 2021, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • 40 lei - acces general - presale – până pe 16.08.2021 inclusiv -> https://bit.ly/2Vx7xwU
  • 50 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 17.08.2021 la intrare
Lunar Transmissions Ensemble a luat fiinta in vara anului 2019, cand Costin Chioreanu, Adrian Tabacaru si Andrei Ionut au decis sa formeze un grup a carui muzica si concept sa fie integral dedicate principalelor faze ale lunii, respectiv luna noua si luna plina. Astfel, de doua ori pe luna, vreme de jumatate de an, grupul a sustinut sesiuni de improvizatie si inregistrari in urma carora s-au adunat 5 ore si jumatate de muzica. In aceasta perioada, grupului s-au mai alaturat permanent sau ocazional alti muzicieni, precum Dan Serbanescu, Sofia Sarri, Anabelle Iratni, Charis Pazaroulas, care au largit si mai mult orizonturile stilistice ale muzicii LTE.
In cazul Lunar Transmissions Ensemble, muzica este un rezultat, nu o premeditare. Nu exista pregatiri ce preced sesiunea de improvizatie in materie de muzica, ci doar in materie de sunet. Facturile de sunet, instrumentele si efectele alese sunt pensulele si culorile, cu ajutorul carora muzicienii picteaza spontan structuri muzicale, folosindu-si puterea intuitiei pentru a ilustra particularitatea energetica a evenimentului astral.

Lunar Transmission Ensmeble este o manifestare a libertatii si fiecare sesiune de improviatie lasa in urma sa o inregistrare, pe care se pot auzi compozitii ce difera radical ca si structura, stil muzical, durata, intensitate.

Despre Lunar Transmissions, Costin Chioreanu povesteste:
Pentru noi, Lunar Trasnmissions Ensemble reprezinta nava, iar noi suntem echipajul. Stilurile si experientele muzicale se tot extind, de la metal, post-rock, dark-ambient, pana la muzica electronica sau contemporana, in cele mai abstracte forme, sunt galaxii pe care le vizitam, acolo unde ne simtim chemati.

Anul 2020 ne-a propulsat intr-o alta realitate, a daramat statui ce pareau de neclintit in gradina perceptiei noastre, ne-a fortat sa pasim in oglinda, indiferent cat de straniu sau neplacut ar fi, ne-a invitat fortat intr-o noua realitate, a carei reguli sunt inca necunoscute, daca ele chiar exista, dincolo de dorinta noastra de a ne minti ca stim, ca suntem in control. Tot ce zic este deja o definitie a acestei trupe. Am simtit impreuna sa nu mai compunem muzica pentru a o repeta si a o reproduce ulterior cat mai corect, am vrut sa ne aruncam total in necunoscut si sa ne lasam purtati de intuitie si de magia momentului... sa fim precum viata, o intamplare... sa devenim o amintire pura, in imperfetiunea ei. Indiferent ce muzica am face, stilistic vorbind, inima sta in felul in care ne acordam la energia momentului, asta inseamna Lunar Transmissions.


Pe 17 August 2021 va avea loc prima sesiune Lunar Transmissions Ensemble cu public. Sub numele "The shining Star", sesiunea reprezinta o introducere in atmosfera Lunii Pline in Varsator.

(*) Accesul este permis pentru:
  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top