Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara la Hard Rock Cafe, Bucuresti

28 aprilie 2016
Concert Luna Amara la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Joi, 28 aprilie 2016, sunteti invitati de la 21:30 la Hard Rock Cafe, la concertul trupei Luna Amara.



Fondata la Cluj in 1999, de catre Nick Fagadar si Gheorghe Farcas, Luna Amara s-a impus pe piata muzicala locala prin versurile de protest si grunge-ul dus la nivel de arta. A fost supusa cenzurii, dar a tinut mereu capul sus si in 16 ani a lansat patru albume si un DVD. Anul acesta au fost premiati la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian Alternative Release). Alaturi de vocea puternica a lui Mihnea Blidariu, Luna Amara a reusit sa urce pe aceeasi scena cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.



Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat de bilete)
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.



Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top