Noutăți și comunicate

Concert Luna Amară în Club No Limit din Buzău

11 mai 2018
Concert Luna Amară în Club No Limit din Buzău
Vineri, 11 mai 2018, sunteţi invitaţi de la ora 20:00 la un concert al trupei Luna Amară în Club No Limit din Buzău.

Preț bilet 25 lei în presale și 30 lei în ziua concertului.
Informații și rezervări: tel.0723429264Luna Amară este formaţia de rock alternativ care s-a impus pe piaţa muzicală românească prin versurile sale cu mesaj social dar şi de dragoste, prin stilul său melancolic dar şi energic, cu piese cu atitudine dar şi introspective.
Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 17 ani de activitate neîntreruptă.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004).Mai multe detalii despre eveniment găsiți https://www.facebook.com/events/554441401605821


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top