Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara in Club El Grande Comandante

8 august 2009
Concert Luna Amara in Club El Grande Comandante
Sambata, 8 august 2009, trupa LUNA AMARA va sustine un concert in clubul EL GRANDE COMANDANTE. Concertul va avea loc la ora 22:00 pe scena amplasata la nivelul doi al clubului din strada Viitorului.
Luna Amara
formeaza o trupa de aproape 10 ani si tot de atunci, baietii abordeaza stilul rock cu influente metal si alternativ. Au sustinut concerte atat in Romania cat si in Europa colindand tari ca: Germania, Olanda, Turcia, Franta. Pana in momentul actual, trupa a lansat pe piata trei albume care au avut succes imediat. Rosu aprins, Gri Dorian, Folclor, Asfalt sunt doar cateva dintre piesele care sunt fredonate vers cu vers de fani la fiecare concert.

Membrii trupei:
Mihnea Blindariu- vocal, trompeta, chitara,
Petru Gavrila- chitara,
Sorin Moraru- chitara bass,
Nick Fagadar- vocal, chitara si
Razvan Ristea- tobe, au dezvoltat o relatie speciala cu fanii lor.

Concertele lor sunt mereu populate de fete cunoscute, care isi sustin trupa preferata la fiecare eveniment.
El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".
Rezervari: 0728556043


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă