Noutăți și comunicate

Concert Lucian Viziru in Hard Rock Cafe

6 octombrie 2011
Concert Lucian Viziru in Hard Rock Cafe
Joi, 06 octombrie 2011, începând cu ora 21:30 sunteți așteptați la un concert al Trupei Lucian Viziru în Hard Rock Cafe.

Prețul unui bilet este de 40 lei.

Lucian Viziru revine pe scena muzicala cu un nou stil, o noua trupa si o noua abordare a genului pop-rock. Trupa LUCIAN VIZIRU va concerta, in premiera la Hard Rock Cafe Bucuresti,  pe 6 octombrie, incepand cu ora 21:30.

Piesele, interpretate in limba engleza si "itinerariul" muzical pe care indragitul artist isi va purta spectatorii, vor dezvalui talentul si munca depusa pentru a duce la bun sfarsit "calatoria"  inceputa cu doi ani in urma, prin intermediul careia Lucian Viziru a vrut sa impartaseasca publicului experientele, ideile, impresiile si concluziile care i-au marcat si modelat viata.

Albumul nu este o poveste frumoasa sau urata. Este povestea de viata a unui om care crede ca muzica ar trebui sa insemne sentimente transpuse in sunet.

Spectacolul va contine toate piesele de pe viitorul album al trupei, interpretate  100% live. Muzica si versurile ii apartin lui Lucian Viziru care, in concert, va fi sustinut de patru instrumentisti  (tobe, chitara, bass, trompeta).

Concertul va reprezenta o surpriza pentru fanii muzicii pop-rock, atat pentru cei ce au urmarit cariera lui Lucian Viziru, cat si pentru cei care abia acum il vor descoperi.

Biletele la concert sunt disponibile la pretul de 40 lei in retelele My Ticket, Diverta si la Hard Rock Cafe.

Pentru mai multe detalii : http://www.lucianviziru.com

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimente recomandate

Top