Noutăți și comunicate

Concert Lucia, Vunk si Smiley in Hard Rock Cafe

17 decembrie 2012
Concert Lucia, Vunk si Smiley in Hard Rock Cafe
Luni, 17 decembrie 2012, sunteți invitați de la ora 20:30 în Hard Rock Cafe unde Lucia, Vunk și Smiley vor cânta pentru a ajuta copiii invizibili din România să aibă șansa la o viață mai bună și să își împlinească visele. Ei vor susține un concert caritabil organizat de UNICEF. "Mă bucur mult să fiu implicat în acest eveniment, să pot aduce zâmbetul pe chipul unor copii și să îi ajut să fie, poate, cu un pas mai aproape de visurile lor", a mărturisit Smiley

Copiii invizibili sunt copii care nu au acte de identitate, care nu pot merge la doctor si la scoală, sunt copii care sunt abuzati. Sunt copii care pot fi părăsiti de părintii lor. Din păcate, sunt câteva sute de mii de copii care au nevoie de sprijin pentru a putea crește alături de familia lor, pentru a avea acces la servicii medicale și pentru a beneficia de educație.

"Ne pare bine să cântăm pentru a-i ajuta pe copii și sperăm ca publicul să înțeleagă că, atunci când vine mai multă lume la concerte caritabile, cu atât putem să ajutăm mai mult din banii strânși din vânzarea biletelor", a spus Cornel Ilie.

Invitatiile pot fi obtinute în schimbul unei donatii pentru copii, direct de la Hard Rock Cafe. În timpul concertului, publicul poate participa la o tombolă cu premii speciale din partea UNICEF și a partenerilor săi. Marele premiu este un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România.

Pretul invitatiilor variaza in functie de categorie:
- Categoria I - 200 lei (loc la masa, intalnire & poza cu o trupa la alegere)
- Categoria II - 100 lei (loc la mese in fata scenei)
- Categoria III - 60 lei (loc la mese in sala)


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top