Noutăți și comunicate

Concert Lucia și The Mono Jacks la Fratelli Studios din București

13 aprilie 2018
Concert Lucia și The Mono Jacks la Fratelli Studios din București
Vineri, 13 aprilie 2018, are loc la Fratelli Studios în București un dublu-eveniment pentru scena de muzică alternativă: Lucia va lansa cel de-al doilea său album de studio, intitulat Samsara, în timp ce trupa The Mono Jacks va prezenta în premieră videoclipul oficial al piesei „1000 de DA”. Toate acestea într-un dublu concert plin de feeling, cu multă muzică bună!


Lucia – FRTHR (official video)
https://youtu.be/fv-W9cRkh4U

The Mono Jacks – Un sfert de secundă (official audio)
https://youtu.be/R00nymdAWhg


Samsara” deschide un nou capitol din viața mea, atât din punct creativ cât și emoțional. Simt că mi-am îmbrățișat un nou simț al maturității care m-a ajutat să transform toate sentimentele negative pe care le-am experimentat în ultima vreme în ceva bun. Anxietatea este o constantă în viața mea și am realizat că dacă nu pot să o fac să dispară, aș putea să o folosesc drept combustibil pentru procesul creativ și să o încapsulez în muzică. Deși poate suna morbid, “Samsara” vorbește despre moarte sub mai multe forme: moartea corpului fizic, moartea rațiunii, moartea omeniei, moartea propriilor mele frici, moartea persoanei care am fost până acum și despre cum aceste lucruri se repetă într-un ciclu infinit. Mi-am dat voie să experimentez mai mult pe plan muzical atunci când am compus pentru acest album, iar minunații Dan Georgescu (byron, almadeer), Alexei Țurcan (Travka, Tomma Alistar) și Robert Acsîntoaie (NEXT EX) mi-au transformat schițele din omizi în fluturi. Stilistic vorbind e posibil ca albumul să fie o surpriză, fiind foarte diferit de tot ce am mai făcut până acum, dar în acest moment simt că este 100% eu, declară Lucia.

Biletele sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 50 de lei (sau 60 de lei la intrare, în seara concertului). Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

https://fb.com/LuciaMariaOfficial

https://fb.com/TheMonoJacks



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top