Noutăți și comunicate

Concert Louis King - The King of the Rockin’ Blues - la Club Quantic

28 iulie 2019
Concert Louis King - The King of the Rockin’ Blues - la Club Quantic
Duminică pe 28 iulie 2019, Club Quantic din București găzduiește un concert Louis King - "The King of the Rockin’ Blues" - Australia. Accesul la concert se face de la ora 19:00.


Detalii despre Louis King

Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album în 1996, câștigând tot în același an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea să cânte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvârșiți precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings. Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum "Rolling Stone Magazine" sau "biblia" Blues-ului American, "Blues Review". De-a lungul anilor, artistul a concertat atât în Australia, cât și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite ca: "Great British Blues Festival" - UK, "Kwadedame Blues Festival" - Olanda sau "Screaming Festival" - Spania.

Începutul anului 2017 îl surprinde interpretând muzica sa inconfundabilă în SUA, la renumitul festival "Viva Las Vegas", urmat de un turneu internațional care a celebrat 20 de ani de cariera. Cu prilejul acelui turneu Louis King a concertat și la noi în țară în orașe precum București, ClujNapoca, Constanța, Craiova sau Brașov. Anul acesta îl primim pentru a trei oară în Romania, Louis King- "Regele Blues-ului Australian" !!! cu : Claudiu Purcarin la tobe, Hanno Hoefer la chitară bass și Eric Hofmans la chitară.


Detalii bileteEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top