Noutăți și comunicate

Concert Lord Of The Lost la /FORM Space in Cluj-Napoca

25 mai 2022
Concert Lord Of The Lost la /FORM Space in Cluj-Napoca
Lord Of The Lost va susține miercuri, 25 mai 2022, un concert în /FORM Space din Cluj-Napoca.


Informații despre eveniment

Nu uitati ca pe 26 mai 2022 ii veti puteti vedea si la Bucuresti in deschidere la Iron Maiden. Primele 100 de bilete la concertul de la Cluj-Napoca vor costa doar 69 de lei si s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro
Evenimentul va respecta toate normele in vigoare la data desfasurarii acestuia. Se pun in vanzare doar 500 de bilete.

Lord of the Lost vin din Germania si activeaza din 2007 fara intrerupere. Au 7 albume la activ, cel mai recent, 'Judas', fiind lansat anul acesta in vara. Vorbim de un dublu album care demonstreaza maturizarea artistica a formatiei din Hamburg.

Din punct de vedere muzical, in piesele Lord of the Lost descoperim un sincretism al genurilor, artistii avand o baza principala de hard, heavy si glam la care se adauga influente de industrial, gothic si ambiental.

Formatia a urcat pe scenele unor mari festivaluri din Europa precum Summer Breeze sau Castle Party, avand si turnee in mai multe tari de pe Batranul Continent. In plus, Lord of the Lost se vor alatura turneului Iron Maiden din Europa.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • 69 de lei primele 100 de bilete
  • 79 de lei urmatoarele 200 de bielte
  • 89 de lei in presale
  • 100 de lei la intrare
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentară pentru fanii care vor să cumpere bilete din timp dar care vor și siguranța că în cazul în care nu mai pot participa, din varii motive, la evenimente, își primesc rapid înapoi banii plătiți pe bilet/e. Mulți ne-au spus că ar cumpără bilete din timp la evenimente, dar nu știu ce vor face peste 4-6-8 luni, dacă vor fi plecați în vacanță în perioada respectivă, dacă vor putea să-și ia concediu să vină la un eveniment, sau dacă nu vor putea să participe la concerte din motive medicale. Dacă achiziționezi serviciul FLEX (adică 3% extra plătiți pe bilet), poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul. şi primești înapoi toată sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top