Noutăți și comunicate

Concert Lividity la Bucuresti in Fire Club

26 aprilie 2009
Concert Lividity la Bucuresti in Fire Club
Trupa americana Lividity, una dintre cele mai influente trupe din zona gore grind la nivel mondial, va sustine un concert in Bucuresti, organizat de Axa Valaha Productions, ca parte a turneului lor din 2009, "Fisting Europe Tour" 2009, pe care Lividity il sustine alaturi de alte sase trupe in Europa centrala si de vest. Concertul de la Bucuresti este singurul show confirmat in zona balcanica si se va desfasura duminica, 26 aprilie 2009, de la ora 19.00, in Fire Club din Bucuresti. Fire Club este unul dintre cele mai respectabile cluburi din Bucuresti si este situat in centrul istoric, pe stra. Gabroveni nr. 12, foarte aproape de zona Piata Unirii sau Piata Universitatii.

Deocamdata, singura trupa confirmata in deschiderea concertului Lividity este Spiritual Ravishment, cvartetul death metal oradean care a impresionat in mai multe aparitii live, ultima oara in deschiderea concertului Hate de la Bucuresti. In curand vor mai fi confirmate alte doua trupe in deschiderea show-ului din Fire Club.

Tinand cont de interesul manifestat de fani pentru acest concert, dar si de faptul ca in aceeasi perioada se desfasoara mai multe concerte de impact, cu trupe majore, se vor pune in vanzare doar 200 de bilete, primele 100 de bucati vor costa 35 lei, iar urmatoarele 100 de bucati 40 lei. In ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet va fi de 45 de lei. Pentru cei din alte orase, biletele vor fi trimise prin posta, dupa ce se va stabili modul de plata.

Biletele se pot deja comanda direct la email axa666@yahoo.com sau tel. 07..., in curand vom anunta si alte puncte de vanzare a biletelor in Bucuresti.

Pentru cei din alte orase, interesati in a-si procura biletele pentru concertul Lividity, reprezentantul Axa Valaha Productions va fi prezent la urmatoarele concerte:
- Grimegod / Cronic - 20 martie 2009 - Oradea @ Break Club;
- Shining / Indian Fall - 21 martie 2009 - Brasov @ Club Suburban;
- Katabasis Festival (Opera IX, Sincarnate, The Enochian etc) - 28 martie 2009 - Bucuresti @ Live Metal Club si la mai multe concerte desfasurate peste tot in Romania in luna aprilie.

Pentru orice fel de informatii, va rugam contactati Axa Valaha Productions la tel. 0721.1017776, email axa666@yahoo.com sau http://www.myspace.com/coro_axa_valaha

Linkuri utile:
LIVIDITY - http://www.myspace.com/lividity
SPIRITUAL RAVISHMENT - http://www.myspace.com/spiritualravishment
FIRE CLUB - http://www.fire.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top