Noutăți și comunicate

Concert Live Pistol cu Capse, in premieră la Pertum TV

9 iunie 2021
Concert Live Pistol cu Capse, in premieră la Pertum TV
Miercuri, 9 iunie 2021, începe sezonul de concerte alături de trupa Pistol cu Capse, in premieră la Pertum TV, concert ce va fi transmis LIVE via Facebook.

Concertul va dura aproximativ un ceas si va putea fi urmarit in mod gratuit de către doritori!
Programul complet va fi anunțat in scurt timp! Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook www.Facebook.com/Pertum.tv sau pe pagina oficiala a evenimentului: https://fb.me/e/1q7rAaVAh

Pertum TV este un proiect ce a luat naștere in vara anului 2015, la București, din dorinta de a transpune intr-o imagine si sunet de inalta calitate, concerte cu muzica LIVE pe scena sau in spații nonconventionale.


Despre PISTOL CU CAPSE

Pistol cu Capse este o formație românească de punk-rock cu influențe reggae înființată în 2003 în București. După 5 ani de zbucium prin mai toate cluburile din țară unde se cânta live, în anul 2008 trupa lansează primul album, autointitulat „Pistol Cu Capse”, care conține 15 piese.

În 2012, PCC lansează cel de-al doilea album: „Unplugged”. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul diferit față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care s-a ocupat de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese.

Formația a susținut sute de concerte atât în țară cât și în străinătate și a fost prezentă la festivaluri mari precum Green Sounds, Creative Fest, Natura Fest, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, B’Estfest și altele. Se mândrește cu faptul că a avut ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore precum Mad Caddies, NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la Ramones), Dub Pistols, Fun Lovin Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolectiv și alții.

Pistol cu Capse înseamnă:
  • Vlad Staricu (voce, chitara)
  • Bogdan Iures (chitara)
  • Alexandru (tobe)
  • Costin Danaila (bass)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top