Noutăți și comunicate

Concert LIVE cu ritmuri de oriental doom metal in Manufactura

5 iulie 2022
Concert LIVE cu ritmuri de oriental doom metal in Manufactura
Marți, 5 iulie 2022, între orele 19:00 și 22:00, clubul Manufactura vă invită la un concert de muzică avangardistă, un oriental doom metal cu trupa Wyatt E din Belgia. În deschidere vor cânta cei de la Five the Hierophant, trupă de Post-Black/Doom Metal combinat cu Dark Ambiental Jazz.
https://www.youtube.com/watch?v=zJ350xBp0t0
Încă din 2015, Wyatt E scrie coloana sonoră a unui pelerinaj la Imperiul Neo-Babilonian. O călătorie muzicală în trecut, care duce cu gândul la zei antici, orașe uitate și civilizații pierdute. În 2015, EP-ul lor de debut Mount Sinai/Aswan a atras atenția casei de discuri Shalosh Cult din Israel, la care trupa și-a lansat mai apoi în 2017 albumul de debut Exile to Beyn Neharot, apreciat de critici. De atunci, Wyatt E a trecut de la a fi o trupă care dorea să rămână anonimă, la un act live foarte apreciat în Europa și Israel. Formația participă la festivaluri importante precum Desert Fest Antwerp, Stoned from the Underground, Smoke over Warsaw, Tales of Doom Basel, Bristol Psych Fest, Red Smoke Festival, Under the Doom Lisbon, Mount Of Artan, Dour Festival, Electric Meadow și multe altele. În 2021 trupa lansează melodia Kol Badai, o colaborare excepțională cu muziciana, interpreta și artista de sunet Tomer Damsky. Al doilea album full al trupei, āl bēlūti dārû a fost lansat anul acesta și pecetluiește revenirea mult așteptată a trupei.
https://www.youtube.com/watch?v=0jXiaVE1U1I
Five the Hierophant s-a născut în 2014 în Londra, ca o trupă cu peisaje sonore ritualice instrumentale, o fuziune psihedelică de Post-Black/Doom Metal și Jazz ambiental. Formația a lansat trei EP-uri: Five the Hierophant și Magnetic Sleep Tapes volumul 1 și 2, și două albume full Over Phlegethon și Through Aureate Void.

Accesul costă 40 de lei, iar biletele se pot achiziționa în avans de pe iabilet sau în seara concertului de la intrare. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top