Noutăți și comunicate

Concert Life On Mars la Hard Rock Cafe, 21 februarie 2015

16 februarie 2015
Concert Life On Mars la Hard Rock Cafe, 21 februarie 2015
Sambata, 21 februarie 2015, Life On Mars aduce muzica din altă galaxie, pe scena de la Hard Rock Cafe! Daca iti place rockul cu influențe brit pop și hiturile lansate de Rhianna, Amy Winehouse, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Deja Vu si James Brown, sunt pe gustul tău, nu pierde întâlnirea cu Life On Mars! Intrarea va fi liberă.

Life On Mars a luat ființă în 2010 și s-a impus pe segmentul cover bandurilor grație showului energic, plin de culoare și playlistului foarte divers. Iar în anul 2012 trupa și-a extins registrul, prin lansarea primului single "Love Life", care a beneficiat și de un videoclip.

În prezent Life On Mars cuprinde cinci muzicieni talentați și animați de placerea de a fi pe scenă: Loredana Căvășdan - voce, Georgiana Moraru - voce, Catalin Gurita - chitară, Nicu Avram - bass și Andrei Precup - tobe sunt interglacticii ce vă dau întâlnire sâmbătă 21 februarie, de la 22.30 la Hard Rock Cafe, pentru o seară de neuitat.

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă