Noutăți și comunicate

Concert Life on Mars in Music Hall

12 martie 2011
Concert Life on Mars in Music Hall
Sambata, 12 martie 2011 Music Hall va gazdui un concert al trupei Life on Mars incepand cu ora 22:00. In deschidere vor canta cei de la EVERPLAY.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.

Music Hall, locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa, este deschis 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica si gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.

O seara de sambata nu poate fi decat una de party la Music Hall. Intitulata sugestiv "SATURDAY NIGHT FEVER", seara de sambata gazduieste concerte ale celor mai apreciate si dorite trupe de cover-uri.

Sambata, 12 martie, suportul muzical perfect pentru o atmosfera incendiara, soldata cu dans pana in zori, va fi asigurat de Life on Mars, trupa specializata pe interpretari de cover-uri rock.

Infiintata in 2010 si compusa din: Loredana Ciubotaru - vocals; Vlad Vedes - chitara; Razvan Grigorescu chitara si Nicu Avram - bass/backing vocals, talentati, energici, ambitiosi si spatiali, sunt Life on Mars - un proiect muzical care-si propune o muzica actuala, un rock modern cu influente brit.

Seara va fi deschisa de trupa EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, cu un playlist alcatuit din hiturile anilor "60 "80.

Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top