Noutăți și comunicate

Concert Les Elephants Bizarres si Gojira in Goblin Vama Veche la Sin Summer

12 iulie 2014
Concert Les Elephants Bizarres si Gojira in Goblin Vama Veche la Sin Summer
Sambata, 12 iulie 2014, in cadrul Sin Summer, in Goblin din Vama Veche, Les Elephants Bizarres si Gojira vin sa incinga si mai tare nisipul din Vama dupa lasarea intunericului!Sin Summer este noua colectie de concerte memorabile ale sezonului din Vama Veche.

Este stiut deja de cateva sezoane ca, vara, in Vama, Goblinul infige steagul in pamant si marcheaza perimetrul in care au loc nu numai petreceri pana in zori, dar si concerte pe care nu o sa le uiti pana vara care vine, pe putin.

Devenit un punct cheie de referinta pe plaja, Goblin Vama Veche revine cu un sezon in care prezinta cele mai importante concerte la ora actuala, in acelasi cadru relaxat ca si pana acum. Urmarind in permanenta act-uri variate si consistente, conceptul ramane fidel muzicii de calitate a artistilor autohtoni.

Vara aceasta incepe cu nume precum Șuie Paparude, Emil, Coma, Subcarpati, Robin and The Backstabbers, Omul cu Șobolani, Ctc, Vita de Vie sau Alternosfera, dar si un trademark Goblin: concert Silent Strike la rasarit. Cele mai dragi formatii si cei mai actuali Dj se vor perinda prin spatele pupitrului pentru inca o vara cu gust de libertate si urme de sare pe piele!

O serie de evenimente sustinuta de Local Jam, Ciuc Premium, RockFM, BestMusic si Metalhead

Biletele costa 10 lei si pot fi gasite pe iabilet.ro si la intrare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă