Noutăți și comunicate

Concert Lenny Kravitz la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

6 mai 2019
Concert Lenny Kravitz la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca
Luni, 6 mai 2019 Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: Are You Gonna Go My Way, If You Can’t Say No, I Belong To You, Fly Away și American Woman. Biletele s-au pus în vânzare pe 19 septembrie pe www.iabilet.ro și http://lennykravitz.emagic.ro.



Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie 2018, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibrationdevine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, It’s Enough, s-a remarcat cauna din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, Low, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria Best Male Rock Vocal Performance 4 ani consecutivi, deținând chiar recordul pentru categorie. Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum The Hunger Games: Catching Fire, Precious și The Butler.



Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara și au următoarele prețuri:
  • Teren / Standing - 330,74 lei + taxe - preț final 350 lei
  • Categoria 1 - 515,02 lei + taxe - preț final 545 lei
  • Categoria 2 - 363,82 lei + taxe - preț final 385 lei
  • Categoria 3 - 297,67 lei + taxe - preț final 315 lei
  • Categoria 4 - 259,87 lei + taxe - preț final 275 lei
Pentru detalii suplimentare despre turneu și bilete, puteți vizita site-ul oficial al artistului: www.lennykravitz.com.
Un eveniment Emagic


Evenimente recomandate

Top