Noutăți și comunicate

Concert Leafblade in Wings Club

14 decembrie 2011
Concert Leafblade in Wings Club
Miercuri, 14 decembrie 2011, Cavalleria Events va invita la un concert al trupei Leafblade in Wings Club din Bucuresti. Acest concert face parte dintr-o noua serie de evenimente speciale sub numele The Winter Waking Tour 2011, iar in data de 15 decembrie 2011 trupa Leafblade va concerta la Galati in Club Zodiar.

Pretul unui bilet este de 15 lei in Bucuresti si 10 lei in Galati.

Leafblade, rodul colaborarii dintre cativa artisti renumiti, inruditi cu celebra trupa Anathema, va concerta in preajma sarbatorilor din luna decembrie in Romania. Leafblade va sustine o serie de concerte de chitara acustica in perioada de 13 si 16 decembrie 2011.

Primele doua show-uri ale trupei Leafblade anuntate sunt in Bucuresti (14 decembrie 2011 - Club Wings) si Galati (15 decembrie 2011 - Club Zodiar).

http://www.youtube.com/watch?v=wlKeOZA0150

2-ConcertLeafbladeinWingsClu_18416.jpg
Trupa a lansat albumul de debut, intitulat Beyond, Beyond, in 2009. Debutul duoului format la inceput din Sean Jude si Daniel Cavanagh din Anathema a fost primit foarte bine de critici si de fani la vremea respectiva. Natura acestui inspirat opus poate fi descrisa cel mai simplu ca o experienta muzicala placuta si relaxanta. Pentru profani, Leafblade pot fi catalogati ca o trupa de neofolk britanic in cel mai pur sens si o experienta muzicala ce nu trebuie ratata in peisajul lunii in care soarele se afla in constelatia Ophiuchus.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă