Noutăți și comunicate

Concert lansare split Cap De Craniu si Breathelast

7 decembrie 2013
Concert lansare split Cap De Craniu si Breathelast
Sambata, 07 decembrie 2013, va avea loc lansarea materialului comul al trupelor Cap De Craniu si Breathelast, numit "Split It Out!". Materialul va fi lansat prin Metalfan Records Division in club Fabrica Bucuresti si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.

Materialul audio va putea fi downloadat in urmatoarele zile, iar linkul se va gasi pe paginile oficiale ale trupelor.

Cei prezenti la eveniment vor putea urmati in premiera doua clipuri: clipul la piesa "The World Between Dream And Reality And The Man Without a Shadow" a celor de la Cap de Craniu si clipul Breathelast la piesa Sinking Ships. Atentie! Clipul celor de la Breathelast va fi lansat online mult mai incolo, doar cei care vin la concert il pot vedea mai repede.



Programul complet al evenimentului:

20:00 - Open doors

21:00 - Surpriza

21:30 - Breathelast part I

22:15 - Cap De Craniu part I

23:00 - Breathelast part II

23:45 - Cap De Craniu part II


Cap de Craniu este probabil cel mai reprezentativ nume pentru scena deathcore autohtona. Formatia are la activ un EP si un full-length de debut, materiale ce s-au bucurat de reactii extraordinare, atat in Romania, cat si peste granita.

http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial
http://www.capdecraniu.bandcamp.com

http://youtu.be/MzJKGZS99s0


Breathelast este una din cele mai active formatii ale noului val, o forta de neoprit cand vine vorba de concerte si studio. Breathelast au reusit sa sustina un turneu in Romania, dar si prin tarile vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria).

http://www.facebook.com/Breathelast
http://www.youtube.com/user/Breathelast


http://youtu.be/5ft3dbzxvys

Club Fabrica, Str. 11 Iunie nr. 50(langa intersectia cu Parcul Carol). Harta si indicatii locatie : http://www.fabrica-club.ro/contact

Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din locatie, in seara evenimentului, la pretul de 20 Ron. in pretul biletului intra materialele anterioare ale trupelor: Breathelast si Cap De Craniu.

http://youtu.be/EV0MwLR9At8


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top