Noutăți și comunicate

Concert lansare Cap de Craniu, Breathelast - “Split It Out” in Club Fabrica

7 decembrie 2013
Concert lansare Cap de Craniu, Breathelast - “Split It Out” in Club Fabrica
Sambata, 7 decembrie 2013, Cap De Craniu si Breathelast lanseaza un material impreuna, numit "Split It Out!". Materialul va fi lansat prin Metalfan Records Division in Club Fabrica si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.

Intarea se va face de la ora 20:00 si va fi 20 lei, iar in pretul biletului sunt incluse doua CD-uri: albumul Cap de craniu si Ep-ul de debut Breathelast.
Adresa Club Fabrica : Str. 11 iunie, Nr. 50, Bucuresti).


"Split It Out!" va fi disponibil online, dar este posibil sa fie disponibil si fizic, intr-un set limitat de CD-uri, cu fiecare copie lucrata manual si unica in felul ei.


"Uniunea dintre Breathelast si Cap de Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice. Cu increderea ca trebuie sa fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem incantati si nerabdatori sa aducem materialul la bun final si sa il prezentam comunitatii intrebatoare si oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pentru atat de putin in ochii unora, dar pentru atat de mult respect si onoare reciproca pentru cei implicati", spun trupele.Cap de Craniu este probabil cel mai reprezentativ nume pentru scena deathcore autohtona. Formatia are la activ un EP si un full-length de debut, materiale ce s-au bucurat de reactii extraordinare, atat in Romania, cat si peste granita.
http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial
http://www.capdecraniu.bandcamp.com
http://youtu.be/MzJKGZS99s0Breathelast este una din cele mai active formatii ale noului val, o forta de neoprit cand vine vorba de concerte si studio. Breathelast au reusit sa sustina un turneu in Romania, dar si prin tarile vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria).
http://www.facebook.com/Breathelast
http://www.youtube.com/user/Breathelast
http://youtu.be/5ft3dbzxvys


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top