Noutăți și comunicate

Concert lansare album nou PhenomenOn in Jukebox alaturi de Pseudonoise si Magnum Opus

27 mai 2011
Concert lansare album nou PhenomenOn in Jukebox alaturi de Pseudonoise si Magnum Opus
Vineri, 27 mai 2011, trupa PhenomenOn va invita de la ora 19:00 in Jukebox Venue la lansarea noului album "Victims of Changes". In deschidere vor concerta trupele Pseudonoise si Magnum Opus.

Intrarea la concert se face exclusiv pe baza de invitatie. Pentru rezervari si informatii sunati la numarul de telefon 021.322.66.10.
Adresa club Jukebox : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.

PhenomenOn este castigatoare a celui mai mare concurs live din lume "Global Battle of the Bands" 2009, reprezentand Romania la Londra in 2010 ca cea mai buna trupa romaneasca. Participanta la numeroase festivaluri, evenimente si concerte, atat in tara cat si in afara ei, PhenomenOn  isi propune sa evidentieze prin noul album schimbarile prin care a trecut societatea noastra in ultima perioada, efectele acestora, problemele aparute si victimele colaterale, multe din ele resimtite de tanara generatie din plin.

Evenimentul va fi precedat de un spectacol de teatru prezentat de tinerii de la "Arca lui Noe". Prezentatorul acestei seri va fi Florin Silviu Ursulescu.

Un eveniment realizat cu sprijinul  Jukebox Venue, Rock Fm, City Fm, Radio Lynx, Chopper Academy, etc.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă