Noutăți și comunicate

Concert lansare album nou byron la Arenele Romane

9 noiembrie 2019
Concert lansare album nou byron la Arenele Romane
Sâmbătă, pe 9 noiembrie 2019 sunteţi invitaţi la Arenele Romane (cort încălzit) la concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio al trupei byron.


Informații despre noul album

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele trei single-uri lansate până acum - "Anima", "Continuum" feat. Lucia și "Nouă" - conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.
Haideți așadar la concertul de lansare a noului album byron - pe 9 noiembrie la Arenele Romane din București (cort încălzit)!
Turneul național de promovare va fi anunțat în curând. Fiți la curent cu noutățile anunțate de trupă pe noul site www.byron.ro

Componență byron

  • Dan Byron - voce, chitară, flaut
  • Sergiu "6" Mitrofan - clape, chitară, voce
  • Dan Georgescu - chitară, samples
  • Laszlo Demeter - bass
  • Ovidiu Cristian - tobe
byronhttps://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband

byron - Nouă (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=LIC2275QsCc

Detalii bilete

Primele bilete puse în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet au prețul special de 60 de lei (stoc limitat).

Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet și costă 60 de lei (earlybird - număr strict limitat), 80 de lei (presale) sau 100 de lei (la intrare, în limita stocului disponibil).


Evenimente recomandate

Top