Noutăți și comunicate

Concert Lake Of Tears: s-au ieftinit biletele!

25 iunie 2011
Concert Lake Of Tears: s-au ieftinit biletele!
Concertul Lake Of Tears se apropie cu pași repezi! Pe 25 iunie vor urca pe scena din Arenele Romane veteranii goth-metalului! Special pentru fanii care își doresc să-i asculte live pe suedezi, prețurile biletelor au scăzut cu 15 procente!

Oricine cumpără un bilet la Lake Of Tears în perioada 9-12 iunie, va beneficia de un preț mai mic cu 15%! Astfel, prețul inițial al biletului, de 100 de lei, se micșorează, cumpărătorul plătind doar 85 lei! Au mai existat promoții pentru acest concert dar aceasta este ultima reducere de care mai pot profita fanii metalului!

Această promoție este valabilă doar de joi până duminică inclusiv (9-12 iunie), și este disponibilă doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's) și online pe http://www.biletoo.ro! În cazul în care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, există și posibilitatea rezervării biletelor, acestea putând fi ridicate personal de către client de la unul din magazinele partenere Biletoo.ro.

Programul de reduceri "Promoția Săptămânii" aparține sistemului de ticketing BILETOO.ro, a început în luna martie și se va derula pe parcursul a 17 săptămâni, aceasta fiind a 14-a săptămână în care se desfășoară! Conform programului, în fiecare săptămână un spectacol/concert de pe biletoo.ro are parte de o reducere de preț!
 
Lake Of Tears a luat naștere în Suedia și abordează diferite genuri de muzică: de la doom metal la pop psihedelic, gothic rock și chiar folk. Până acum au lansat 8 albume. Cel mai recent produs muzical al nordicilor se numeste Illwill și se încadrează în același gen cu care suedezii și-au obișnuit deja fanii și pe care aceștia l-au denumit "laketearsian"!  Ultimul album contine 13 track-uri dintre care 10 sunt piese noi iar 3 sunt bonus live track-uri.

Prețurile biletelor sunt diferite, în funcție de perioadele în care sunt cumpărate:
- 1 aprilie - 24 iunie: 100 lei, acces general (preț întreg) - cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei, numai in perioada 9-12 iunie!
- 25 iunie (ziua concertului): 120 lei, acces general
 
Așadar, dacă ești fan Lake Of Tears, profită de ocazie și cumpără-ți un bilet mai ieftin cu 15 procente!

Sursa: Project Events


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top