Noutăți și comunicate

Concert Lacuna Coil si Cellar Darling in Quantic Club

15 noiembrie 2017
Concert Lacuna Coil si Cellar Darling in Quantic Club
Miercuri, 15 noiembrie 2017, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Lacuna Coil și Cellar Darling în Quantic Club.După ce au ținut capul de afiș la Artmania 2017 unde au cântat in fața a peste 5000 de oameni, italienii de la Lacuna Coil vin și la București in cadrul unui turneu european de proporții!

Biletele s-au pus deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro iar pana pe 15 septembrie au pret special !

Formata in Milano, Italia, Lacuna Coil avea sa devina una dintre cele mai prolifice trupe metal din Europa. Cel mai recent album al trupei, "Delirium", nu a facut decat sa confirme notorietatea muzicala castigata in cei peste douazeci de ani de cariera.

Lacuna Coil este cea mai bine vanduta trupa din catalogul Century Media Records, iar activitatea grupului a fost rasplatita cu numeroase premii precum "Best International Band" la Metal Hammer Awards 2016sau "Best Album" pentru "Dark Adrenaline" la Female Metal Voices Fest Award 2012 - material ce a ajuns pe locul 15 in top Billboard 200 cu peste un milion de unitati vandute. Grupul este formati in prezent dinCristina Scabbia (voce), Andrea Ferro (voce), Marco “Maki” Coti-Zelati (bass) si Ryan Blake Folden (tobe).

http://www.facebook.com/lacunacoil/

http://www.youtube.com/watch?v=s9sVUqOhcPU

Cellar Darling este un trio format in 2016 din Anna Murphy (voce, hurdy-gurdy), Merlin Sutter (tobe) si Ivo Henzi (chitara si bass), artisti cunoscuti pentru activitatea lor in formatia elevetiana Eluveitie.Albumul de debut Cellar Darling, "This Is The Sound", a fost lansat in data de 30 iunie, insa grupul a cunoscut un imens succes inca de la prima piesa lansata, "Challenge".

Cu fiecare concert sustinut, Cellar Darling isi invita publicul sa exploreze o lume de basm incarcata de magie si mister. "We want to unleash feelings and experiences by telling stories and drawing symbols, in the way mankind has done since its existence: through legends, folk tales, theatre, drama, spirituality - and through songs."

http://www.facebook.com/cellardarlingofficial/

http://www.youtube.com/watch?v=NWMiBj0yDJg

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

  • EARLYBIRD: 79 de lei Acces General si 109 lei Golden Circle - pana pe 15 septembrie
  • PRESALE 1: 89 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle - pana pe 15 octombrie;
  • PRESALE 2: 99 Lei Acces General, 129 Lei Golden Circle - pana pe 15 noiembrie
  • LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile


Se pun in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle, in fata scenei. Capacitatea pentru acest eveniment va fi limitata la 800 de persoane asa ca grabiti-va sa cumparati bilete!

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMEvenimente recomandate

Top