Noutăți și comunicate

Concert Kwalia și The Dignity Complex în Club Rockstadt

27 decembrie 2018
Concert Kwalia și The Dignity Complex în Club Rockstadt
Joi, 27 decembrie 2018, sunteţi invitaţi în Club Rockstadt din Brașov la ultimul concert din acest an al trupei brașovene de progressive metal The Dignity Complex. Invitați speciali sunt prietenii din Timișoara, Kwalia.



The Dignity Complex este un proiect care a început în anul 2010 și care își are originile in Comănești, jud. Bacău. Odată cu mutarea trupei în Brașov, proiectul și-a definit încet stilul de progressive metal. În esență Dignity este un mix de genuri care integrează elemente death metal, deathcore, djent, black și desigur post metal.

Trupa a fost marcată de-a lungul timpului de o schimbare frecventă a membrilor, fapt care a îngreunat activitatea dar care a și ajutat la creativitatea trupei, fiecare membru nou aducându-și contribuția și perspectiva fresh. Pe scurt, Dignity este un proiect cu o abordare avangardistă asupra metalului modern care îmbină pasaje melodice cu brutalitatea genului.

În ianuarie 2017, Dignity a lansat primul material discografic intitulat "Accede". La baza pieselor stau influențele trupelor The Contortionist, Rosetta, Substructure, Fallujah, Veil Of Maya, If These Trees Could Talk. Artiștii au concertat de-a lungul timpului alături de Emmure, Veil Of Maya, Apostate, Give em Blood și Last Remains.

YouTube: https://youtu.be/poXl64C_22Q?t=1
Facebook: https://www.facebook.com/thedignitycomplex/

În prezent The Dignity Complex are următoarea componență:
  • Tudor Costea - Voce
  • Teo Ardeleanu - Chitară
  • Tudor Constantinescu - Chitară
  • Snuff Radu - Bass
  • Alex Hălmăgean -Tobe


Kwalia (TM)
Genre: Progressive Metal
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pzt3megwpqw
Facebook: https://www.facebook.com/Kwalia.ro/



Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/520859588434879/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top