Noutăți și comunicate

Concert Kurt Elling la Sala Radio Bucuresti

5 martie 2015
Concert Kurt Elling la Sala Radio Bucuresti
Joi, 5 martie 2015, incepand cu ora 20:00, Kurt Elling va concerta in premiera la Sala Radio din Bucuresti, un eveniment marca Jazz Night Out!

Te ia de mână, te conduce printr-o poveste, îți dă drumul în gol, doar ca să te prindă din nou. E vocea lui Kurt Elling, omul care aduce împreună pe aceeași scenă rimele albe și jazz-ul multicolor.

Cu un premiu Grammy și câte o nominalizare pentru fiecare dintre cele 10 discuri ale sale, americanul din Chicago setează standardele vocaliștilor de jazz.

Prezența magnetică a lui Kurt Elling ne duce cu gândul la Frank Sinatra. Nu și la strălucirea reflectoarelor însă, pentru ca la Elling, ceea ce strălucește cel mai tare e cuvântul. Citează în versurile sale poeți precum Rumi sau Pablo Neruda, într-un mix de epic și liric, presărat cu momente nebune de improvizație și scat singing.

Într-o permanentă schimbare, pe un teritoriu extrem de vast, stilul lui Kurt Elling evolueaza continuu și, odată cu el, ceea ce noi numim jazz.

Pe 5 Martie 2015, Kurt Elling va prezenta pe scena Sălii Radio proiectul "˜'Passion World'', prin care artistul american explorează metamorfoza iubirii într-o călătorie muzicală în jurul lumii, prezentând publicului cele mai rafinate și apreciate balade de dragoste și despărțire.

Line Up: Kurt Elling-voce; Gary Versace-pian; John McLean-chitara; Clark Sommers-bass; Bryan Carter-tobe.

Program
Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului!

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costă 85, 125, 145 de lei în funcție de categorie și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas) și online pe http://www.eventim.ro

Video

https://www.youtube.com/watch?v=x8PK-m_Nqoo

Detalii pe: http://www.twinarts.ro și pe pagina de Facebook Jazz Night Out.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top