Noutăți și comunicate

Concert KUMM si Changing Skins in Wings Club

10 decembrie 2011
Concert KUMM si Changing Skins in Wings Club
Sambata, 10 Decembrie 2011, incepand cu ora 22:00 Tuborg Sound va invita in Wings Club la un concert KUMM. In deschidere vor canta cei de la Changing Skins. Evenimentul este un concert Aniversar Wings Club - Day 2.

Pretul unui bilet este de 15 lei si se poate achizitiona de la intrarea in club.

In urma cu un an, Wings Club pasea timid, pentru prima oara, in sfera cluburilor bucurestene. De atunci, a reusit sa se afirme ca un club destinat evenimentelor live, dar si party-urilor nebune ce se prelungesc pana dimineata. V-a rasfatat cu show-uri ale celor mai in voga trupe ale momentului, piese de teatru, vernisaje si lansari.

In a doua zi de petrecere, sarbatorim implinirea unui an de existenta cu un alt concert emblematic, cel al trupelor KUMM si Changing Skins.

La Multi Ani Wings!

KUMM inseamna "nisip" in limba tatara, dar in acest caz este vorba de o trupa de rock alternativ din Romania. Trupa s-a infiintat in anul 1997 la Cluj si de atunci a lansat cinci albume de studio - primul in 2000, avand titlul Moonsweat March, al doilea cu titlul Confuzz (2002), apoi Angels & Clowns (2005) si in final Different Parties (2006).

Aniversarea de zece ani a fost sarbatorita in cadrul unui concert eveniment, la Opera Nationala Bucuresti, alaturi de sase trupe prietene, 2007 fiind primul an in care trupe de rock alternativ au concertat pe acea scena. Cu ocazia celor 10 ani, KUMM lanseaza un box-set aniversar Lo-Fi Poetry ce contine piese, fotografii si inregistrari inedite din cei 10 ani de activitate a trupei.

In prezent trupa Kumm se afla intr-un turneu de promovare a noului single 'Eskimo'. 'Eskimo' (http://soundcloud.com/kumm/kumm-eskimo) este cel de-al doilea single pe care formația Kumm îl lansează în acest an. Cu această ocazie, trupa a pregătit fanilor o serie de surprize, adunate în campania "Where Do Broken Hearts Go? By Kumm"

http://www.kumm.ro/
http://www.myspace.com/kummband

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop'n'roll, o combinatie intriganta de electro, alternative-rock, pop și rock'n'roll. Trupa inspira un aer nou si antrenant incepand cu energia transmisa publicului in timpul concertelor, explozia de culoare redata de vestimentatia lor si nu in ultimul rand piesele catchy si delicios de agresive.

Trupa s-a bucurat de un real succes la Radio Guerrilla, clasandu-se inca din prima saptamana pe primele pozitii. De asemenea prestatiile live au starnit curiozitatea și admiratia publicului. Changing Skins au sustinut concerte alaturi de nume consacrate precum OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy si Vita de Vie in cluburile bucurestene de marca, dar si in Galati sau Constanta. De asemenea, trupa s-a clasat pe pozitia a 5-a in finala nationala a concursului Global Battle of the Bands.

Changing Skins sunt:
Horațiu Ghibu - voce
Ștefan Mustață - chitara, programming
Adi Cotoară - bas
Raluca Pascaru - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă