Noutăți și comunicate

Concert KUMM live in Yellow Club Bucuresti

17 noiembrie 2012
Concert KUMM live in Yellow Club Bucuresti
Sâmbătă, 17 noiembrie 2012, sunteți invitați începând cu ora 21:30 la un concert al trupei KUMM în Yellow Club.

Prețul unui bilet este de 25 lei.

Yellow Club. Locul in care se canta de ceva vreme. Locul in care descoperim fatete noi ale trupelor despre care credeam ca nu mai au nici un secret de impartasit. Cu o atmosfera intima, chiar introvertita, transmite caldura si confort muzicienilor, spre beneficiul publicului care percepe imediat placerea cu care se interpreteaza, rezultand intotdeauna un spectacol de factura aparte.

Spectacol care te ia prin surprinere cand se incheie, neintelegand de ce nu continua, de ce trupa trebuie sa plece in cele din urma acasa. Spectacol care reuseste sa rastoarne convingerile despre ceea ce trebuie sa fie un eveniment de muzica live, care sa nasca intrebari greu de formulat, pe care sa le definesti si carora sa le poti raspunde abia tarziu in noapte, atunci cand emotiile s-au mai stins, cand experienta s-a mai sedimentat, lasand in urma acel gust dulce de regret ca totul a fost minunat dar...a fost.

Yellow Club are meritul de a organiza reprezentatii despre care sa-ti amintesti cu placere, pe care sa le poti trece fara rezerve in randul experientelor de viata reusite.

Mai multe detalii gaisiti la http://www.facebook.com/events/303488703093203
http://www.facebook.com/KUMMband


Evenimente recomandate

Top