Noutăți și comunicate

Concert Kultur Shock in Bucuresti si Timisoara

11 decembrie 2013
Concert Kultur Shock in Bucuresti si Timisoara
Joi, 12 decembrie 2013, incepand cu ora 21:00, va avea loc un concert Kultur Shock in clubul The Silver Church din capitala. In deschidere vor canta cei de la Niste Baieti.

Trupa de balkan-gypsy-punk metal Kultur Shock va concerta pe 12 decembrie 2013 in Bucuresti in Silver Church iar in 11 decembrie 2013 la Club Daos Timisoara!

Kultur Shock este o trupa de muzica gipsy-punk infiintata in 1996 in Seattle (USA) de catre bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat in Statele Unite in urma razboiului din anii 1992-1994, cu ajutorul celebrei Joan Baez. Kultur Shock are o componenta foarte diversa (6 muzicieni proveniți din Bulgaria, Croația, Bosnia, Japonia și Statele Unite) si s-a specializat intr-un amestec de rock metal si punk cu puternice influente balcanice. De-a lungul celor 12 ani a sustinut peste 600 de concerte si a fost comparata cu trupe precum Manu Chao si Gogol Bordello. Muzica lor nu are granițe, influentele teritoriale sunt unite intr-un spirit punk adevarat. Kultur Shock se autodefineste ca "a live band of blue-collar immigrants".

High low
http://www.youtube.com/watch?v=hufCBLexdgU 

"Noi nu cantam despre inimi zdrobite si despre flori, ci despre viata de zi cu zi si despre credinta ca la un moment dat o sa fie mai bine sau mai rau. Prin punk ne exprimam dorinta de a lupta, prin muzica balcanica impartasim trairile poporului din care ne tragem si care ne reprezinta, iar aventurile cu note de metal reprezinta modalitatea noastra de a ne arata furia impotriva masinsriei" (Gino Jevdevic)

Niște Băieți - inseamna slagare romanesti in ritmuri punk rock. Cu două albume la activ "Adunate din popor si cantate din topor" si "Fara muzichie viata e pustiu", trupa este de departe cea mai neconventionala in materie de adaptari si reconditionari muzicale ale slagarelor de mare succes din epoca de aur a Romaniei si din perioada de dupa.

Ioane, Ioane
http://www.youtube.com/watch?v=X8NO23iGcw8 

Biletele pentru concertul din Bucuresti se gasesc in reteaua Eventim (on-line si prin magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si in magazinul Ollie Gang Shop (Blanari nr 12) Pretul biletelor: 35 lei (pana in seara concertului).
Pretul biletului la intrare: 50 lei
Un eveniment MHO Music

Concertul din Daos Club Timisoara este organizat de catre BuBu Bookinghouse and Events, Electric Theatre si Asociatia Culturala Turn. Pretul biletului este 30 lei, biletele se gasesc in ziua evenimentului la locatia acestuia.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top