Noutăți și comunicate

Concert Korpiklaani in premiera la Timisoara

3 noiembrie 2015
Concert Korpiklaani in premiera la Timisoara
Marti, 3 noiembrie 2015, Club Daos va invita la un concert Korpiklaani (Finlanda) in premiera in Timisoara, o trupa mult asteptata de fanii folk metal.

Cu aceasta ocazie trupa va prezenta ultimul album „Noita” lansat anul acesta, printr-un recital special ce va dura 90 minute!!!

Ca suport pentru concertul KORPIKLAANI, pe scena va urca trupa ARKONA (Rusia), ocazie prin care o vom revedea pe carismatica si energica Masha Scream.

Biletele vor costa 40 lei pana in data de 7 octombrie, 50 lei pana in data de 2 noiembrie sau 60 lei la intrare in ziua concertului, acestea se pot achizitiona fizic din Club Daos sau loicatiile partenere, si online de pe iabilet.ro

Bilete gasiti pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.


Evenimente recomandate

Top