Noutăți și comunicate

Concert Kistvaen, Shadowsong si Ascadia in Discotheque Vox din Suceava

23 octombrie 2010
Concert Kistvaen, Shadowsong si Ascadia in Discotheque Vox din Suceava
Sambata, 23 octombrie 2010, incepand cu ora 20:.00 Metalsupport si MIG Management te invita in Discotheque Vox din Suceava la un concert al tupelor Kistvaen, Shadowsong si Ascadia. Concertul face parte din primul turneu national din cariera grupului Kistvaen.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot cumpara la intrare.

Trupa Kistvaen este cu adevarat o premiera avand in vedere ca trupa este si prima din Romania care abordeaza genul depressive black metal in format live si in acelasi timp intr-o maniera cat se poate de profesionista.

Pe parcursul unui an de la lansare (septembrie 2009) Kistvaen capata din ce in ce mai multa notorietate, detinand titlul pentru Best Romanian Metal Newcommer (premiile Metalhead 2009) si in acelasi timp catalogata de multi drept o trupa de valoare in undergroundul autohton.

Intitulat "A Pale Portrait Of Imperfection Tour", aceste noua concerte vor prezenta publicului albumul de debut semnat de Kistvaen, intitulat Unbekannte, un material de circa 40 de minute ce prezinta o abordare cu totul speciala in spectrul black metal, oferind in acelasi timp un sentiment rar intalnit in ce priveste formatul live si de studio.

Shadowsong (black metal / death metal - Suceava) http://www.myspace.com/shadowsongmetal
Ascadia (Suceava)

Sursa : Metalsupport, www.metalsupport.ro


Evenimente recomandate

Top