Noutăți și comunicate

Concert King Dude in club Quantic

17 septembrie 2024
Concert King Dude in club Quantic
King Dude va susține un concert în Club Quantic din București, marți, 17 septembrie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

În data de 17 septembrie scena Quantic va fi luată cu asalt de King Dude, acest Mefisto cu ochi albaștri și chitară acustică al muzicii americane. British Folk, Americana, Country, Blues și chiar elemente de Heavy Metal sunt influențele recunoscute în muzica King Dude.
Cântă despre moarte cu aceeași usurință cu care cântă despre dragoste, își poate schimba vocea de la profundă și liniștitoare la gravă, aproape biblic de tunătoare, într-o singură respirație, iar temele abordate sunt despre dragoste, moarte și spiritualitate, oferind un stil distinctiv care combină vocea profundă și gravă cu instrumente acustice și electrice.

Un show senzațional pe care trebuie neapărat să-l vezi "Live" and "In the flesh" pe scena Quantic.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top