Noutăți și comunicate

Concert Ki (Macedonia) în Club Manufactura

24 mai 2019
Concert Ki (Macedonia) în Club Manufactura
Club Manufactura din Timișoara vă invită vineri, pe 24 mai 2019, de la ora 20:00 la o seară de electro pop-rock alături de trupa Ki din Macedonia.


Informații despre Ki

https://www.youtube.com/watch?v=hwru6lpx-QU
Ki este o trupă electro pop din Macedonia, formată la începutul anului 2015, trasatura lor fiind un experiment de stiluri și subtilități muzicale, transmise cu texte autentice. Ki si-a construit reputatia odată cu aparitia la Demo Fest din Banja Luka in 2016, unde a reusit sa obtina o serie de critici pozitive din partea presei din Balcani. În calitate de câștigător al festivalului de mini chitară din Vranje - Serbia, formația a cântat și a fost premiata la cea de-a 51-a editie a Festivalului de chitară Zajecar, cunoscut ca cel mai vechi și unul dintre cele mai influente festivaluri cu cea mai lungă tradiție, foarte importanta pentru cultura rock din Balcani și Europa. Aprecierile primite la festival le-au deschis mai multe spectacole semnificative la North Fest in Kolasin - Muntenegru, Joy Fest Kriva Palanka - Macedonia, în Novi Sad - Serbia si la RMF Festival in Rovinj - Croatia.

Trupa are trei single-uri: "Grad (City)", "Kristalen krug (Crystal Circle)" și "Buda (Buddha)" și albumul "Grad" proaspat lansat la final de 2018.


Informații bilete și eveniment

Intrare concert: 15 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2357410364280838/


Evenimente recomandate

Top