Noutăți și comunicate

Concert Kempes și Krypton în Club Quantic

23 noiembrie 2019
Concert Kempes și Krypton în Club Quantic
Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, Club Quantic din București găzduiește un concert Kempes și Krypton. Accesul la concert se face începând cu ora 20:00.


Program eveniment

  • 20:00 -> Acces public
  • 21.30- 22.15 -> Krypton
  • 22.30- 24.00 -> Kempes
*Copiii cu vârsta de până la 8 ani, beneficiază de intrare liberă.


Informații despre Krypton

"O formație care nu a renăscut, pentru că nu a murit vreodată, ci o formație care s-a întors la origini...!"
Componența actuală a trupei Krypton: Eugen Mihăescu, Dragoș Docan, Claudiu Macarie, Aurel "Afganu" Dincă.

De precizat este faptul ca în aceasta componență, bateristul trupei Claudiu Macarie "un real talent-fenomen...", are 12 ani și a reușit să impresioneze într-un timp foarte scurt, mai multe generații de fani, el devenind un pilon de baza al grupului.

Discografie
  • 1984 - Rock vol.7
  • 1988 - 30 minute
  • 1990 - Fără Teamă
  • 1991 - Lanțurile
  • 1998 - Am Dormit Prea Mult
  • 2001 - Comercial
  • 2002 - Stresat de Timp
  • 2004 - Deasupra Lumii
  • 2007 - Mă Prefac în Ploi
  • 2013 - Krypton Unplugged
https://www.facebook.com/Krypton.Oficial/


Informații despre Kempes

Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea etalon a rockului românesc, este fondatorul și liderul trupei Kempes.

În perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo, fiind recunscut de toți iubitorii de muzică rock pentru vocea sa puternică și mare cât o catedrală. O perioadă bună de timp, destinul lui Kempes ia o turnură neașteptată.

La ceva timp de la revenirea in țara Kempes înregistrează albumul "Regăsire", lansat pe 28 martie 2015 la București, și astfel vocea lui Ovidiu Ioncu Kempes continuă să încânte și astăzi rockerii din România, cu un heavy metal de înaltă clasă.

https://www.facebook.com/Kempes.Official/