Noutăți și comunicate

Concert Kempes in club Quantic

18 august 2023
Concert Kempes in club Quantic
Kempes va susține un nou concert în Club Quantic din București, vineri, pe 18 august 2023.


Informații despre eveniment

Ovidiu Ioncu "Kempes", "vocea de aur a rockului românesc", fondatorul și liderul trupei Kempes și fostul vocalist al trupei Cargo, revine la Quantic în data de 18 august.

Discografie:
- cu Cargo
Albume
  • Povestiri din gară – 1992
  • Destin – 1995
  • Colinde și obiceiuri de iarnă – 1996, relansat în 1999 cu corala Teofora
  • Ziua Vrăjitoarelor – 1998
  • Colinde – 2000
  • Spiritus Sanctus – 2003
Singles și altele
  • 1989 – 1989
  • Brigadierii – 1989
  • Buletin de știri – 1989
  • Doi prieteni/Ana – 1990
  • Capra/Lui – 1995
  • Clasa muncitoare & Batacanda – 1996
  • Steaua & Urare/Bucuria Crăciunului – 1997
  • Cântecul Paștelui – 1998, video
  • Bagă-ți mințile-n cap – maxi-single – 2000
  • Mama (Mother) – 2000, video
  • Cargo Box Set – include albumele Povestiri din gară, Destin și Ziua Vrăjitoarelor.
- cu Rezident EX:
  • Catedrala Sufletului - 2012
  • Alpha - 2013
- cu KEMPES
Albume
  • Regasire- 2015
Bilete se pot achizitiona online, via iabilet.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top