Noutăți și comunicate

Concert Kauan (Sorni Nai) si Tragic la a doua editie Dark Sessions, in club Quantic

ANULAT !!!
26 noiembrie 2018
Concert Kauan (Sorni Nai) si Tragic la a doua editie Dark Sessions, in club Quantic
Organizatorul anunta ca acest concert sa amanam pentru inceputul anului viitor. Inca nu stim 100% sigur data, dar va vom tine la curent. Pentru cei ce au achizitionat bilete via iaBilet.ro, contravaloarea biletului va fi returnata in contul din care s-a facut plata.



Luni, 26 noiembrie 2018, Final Step Productions are marea onoare sa va prezinte un concert cu adevarat special, sub umbrela Dark Sessions, alaturi de o trupa care va va marca pana in adancul sufletului, KAUAN. Evenimentul se va axa in jurul exceptionalului album "Sorni Nai", album ce spune povestea incidentului Dyatlov Pass, cand un grup de 9 alpinisti experimentati a murit in Muntii Ural, in conditii extrem de ciudate. Acest concert face parte dintr-un sir de concerte extrem de limitat, fiind ultima data cand acest album se va canta integral.
Invitati speciali in aceasta frumoasa seara sunt bucurestenii de la Tragic, o trupa ce nu trebuie ratata live.

KAUAN este trupa exceptionalului compozitor rus Anton Belov, acestia imbinand cu o maxima finete elemente de post-rock, folk si muzica clasica cu un doom atmosferic care te va purta prin diverse sentimente pe tot parcursul actului artistic.

Live video:
https://www.youtube.com/watch?v=DcajesMusnU


BILETE:
  • 40 RON - presale
  • 50 RON - in ziua concertului si la intrare
Quantic Club: Bucuresti, Intrarea Grozavesti

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top