Noutăți și comunicate

Concert Katara, Mors Silens și Dark Æclipse la Yellow Club

23 martie 2019
Concert Katara, Mors Silens și Dark Æclipse la Yellow Club
Sâmbătă, 23 martie 2019 sunteţi invitaţi începând cu ora 20:00 în Yellow Club la un concert al trupelor Katara, Mors Silens și Dark Æclipse .Katara este o trupa de Melodic Death Metal care si-a inceput călătoria muzicala in 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greaca insemnand "blestem". Tema principala a trupei sunt "blestemele" de mai multe tipuri si vazute din mai multe perspective, adaugand scurte povesti prin versuri.
Concertul din Yellow Club marcheaza lansarea albumul de debut al Katara numit "THE END", care s-a lasat asteptat de ceva vreme, dupa lungi suferinte sau "blesteme" datorate modificarilor in componenta trupei. Materialul muzical este creat din suflet, "suferind", un album conceptual cu multiple influente din sfera genului Melodic Death Metal.
https://www.facebook.com/katarabandofficial
https://www.youtube.com/channel/UC8gpSzeyf-cVgVMzmjjL34wMors Silens [Melodic death metal - Hu]
Trupa a fost formată în 2005, și ca orice altă trupă, cu mari speranțe in Ungaria. Concepția a fost prea ușor spre deosebire de procesul real. La inceput, multe cover-uri au fost principalele linii, dar dupa sosirea noului chitarist Csaba Fekete, care a adus propriile cantece, a fost adevarata schimbare.
Și acolo unde a început totul!
Dupa ani de cantat, in 2012 incepeu doua schimbari de linii, in care László Gaál si Péter Tóth aduc o putere proaspata trupei. Mai multe riff-uri, cântece noi și alte clipuri video au fost făcute, iar totul inca mai continua!
În 2014, formația a participat la concursul pentru finala "Wacken Metal Battle" (best 10), care a fost selectata din 66 de trupe locale. Au inceput multe festivaluri, cum ar fi "Death by Metal" si mai multe concerte in cluburi.
Primul album lung a fost lansat în 2016 sub numele: Call Of The Nether Realm.
Pe acel album a fost o melodie, numită "Collapse", pe care am vrut să o realizăm cu un clip video și o colaborare cu Dóri Kreisz oaspete vocalist.
Noul album al trupei, "The World Of Pain", a fost lansat în septembrie 2018.
https://www.facebook.com/pg/morssilens
https://www.youtube.com/c/MorsSilensTrupa Dark Æclipse a luat ființă în 24 iulie 2013. Trupa a trecut prin mai multe schimbări de componență de-a lungul anilor, timp în care a susținut concerte alături de trupe consacrate, precum Taine, Ka Gaia An si E-an-na. Dark "clipse revine în forță cu o componență proaspătă!
https://www.facebook.com/DarkAeclipseofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top