Noutăți și comunicate

Concert Katara, Angerseed, Mors Silens și Nigromantia în Club Zipp It, Cluj-Napoca

11 mai 2019
Concert Katara, Angerseed, Mors Silens și Nigromantia în Club Zipp It, Cluj-Napoca
Sâmbătă pe 11 mai 2019 sunteţi aşteptaţi în Club Zipp It din Cluj-Napoca, de la ora 19:00, unde are loc concertul de lansare a primului material discografic Katara, intitulat "The End". Invitaţi: Angerseed, Mors Silens și Nigromantia.


Informații despre Katara

Katara este o trupa de Melodic Death Metal care si-a inceput călătoria muzicala in 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greaca insemnand "blestem". Tema principala a trupei sunt "blestemele" de mai multe tipuri si vazute din mai multe perspective, adaugand scurte povesti prin versuri.

Concertul din Yellow Club marcheaza lansarea albumul de debut al Katara numit "THE END", care s-a lasat asteptat de ceva vreme, dupa lungi suferinte sau "blesteme" datorate modificarilor in componenta trupei. Materialul muzical este creat din suflet, "suferind", un album conceptual cu multiple influente din sfera genului Melodic Death Metal.

https://www.facebook.com/katarabandofficial
https://www.youtube.com/channel/UC8gpSzeyf-cVgVMzmjjL34w


Informații despre Angerseed

Trupa Angerseed a fost infintată la sfârșitul anului 2007, inițiat de Peter D. Maniak (vocal). Trupa și-a stabilit scopul
de Death Metal, care este simplu, dar în același timp permite și dispozitive complexe.

Trupa, care a avut o componenta total diferită la început, a prezentat primul său show live în decembrie 2008. Angerseed oferă în mod constant concerte atât în ​​țara lor (Ungaria), cât și dincolo de granițe, au fost recepționate multe reacții pozitive în ceea ce privește prestatia grupului performanta live.

În ultimii 9 ani, Angerseed a cintat live de nenumărate ori, având posibilitatea de a împărtăși scena cu, de exemplu: Behemoth, Asphyx, Morgoth, Tankard, Krisiun, Mayhem, Decapitated, Hate, Cryptopsy, Borknagar, Anaal Nathrakh, SepticFlesh, Cattle Decapitation, Amon Amarth, Kataklysm, Arch Enemy, Fleshgod Apocalypse, Amorphis, Unleashed, Destruction și multe altele.

www.angerseedofficial.bandcamp.com
www.soundcloud.com/angerseedofficial
www.reverbnation.com/angerseedofficial
https://www.youtube.com/user/ANGERSEEDofficial


Informații despre Mors Silens

Trupa a fost formată în 2005, și ca orice altă trupă, cu mari speranțe in Ungaria. Concepția a fost prea ușor spre deosebire de procesul real. La inceput, multe cover-uri au fost principalele linii, dar dupa sosirea noului chitarist Csaba Fekete, care a adus propriile cantece, a fost adevarata schimbare.
Și acolo unde a început totul!
Dupa ani de cantat, in 2012 incepeu doua schimbari de linii, in care László Gaál si Péter Tóth aduc o putere proaspata trupei. Mai multe riff-uri, cântece noi și alte clipuri video au fost făcute, iar totul inca mai continua!

În 2014, formația a participat la concursul pentru finala "Wacken Metal Battle" (best 10), care a fost selectata din 66 de trupe locale. Au inceput multe festivaluri, cum ar fi "Death by Metal" si mai multe concerte in cluburi.
Primul album lung a fost lansat în 2016 sub numele: Call Of The Nether Realm.

Pe acel album a fost o melodie, numită "Collapse", pe care am vrut să o realizăm cu un clip video și o colaborare cu Dóri Kreisz oaspete vocalist.
Noul album al trupei, "The World Of Pain", a fost lansat în septembrie 2018.

https://www.facebook.com/morssilens
https://www.youtube.com/channel/UCdz7rr18MecD_bFM-Y2tVEw


Informații despre Nigromantia

Trupa a fost formată în 2009, în partea de est a Ungariei. Inca de la inceput au cintat metal extrem, cu elemente simfonice. Din această epocă sa născut primul lor demo, intitulat "Visions of Death" cu 3 piese, lansat în 2009. Un cântec "End of Life" a fost adaptat într-un videoclip muzical. Atât demo-ul, cât și videoclipul au făcut obiectul a numeroase recenzii pozitive.

Primul demo auto-lansat de Nigromantia sa născut în 2011 intitulat "Blind Faith", care conținea 5 melodii.
Până acum, PE a fost bine primit nu numai în țara mamă a formației, Ungaria, dar și în întreaga Europă.
Dupa succesul demo-ului "Blind Faith", Nigromantia si-a inregistrat primul album de debut in aprilie 2012, la Noisehead Studios, Austria. Albumul intitulat "Meredined Burden" care a fost lansat în toamna lui 2012 de Noisehead Records.

Iar acuma venim cu noul album, care va fi lansat in Toamna 2019 "Nygmalion"

https://www.facebook.com/Nigromantia
https://www.youtube.com/user/nigromantiaband


Link eveniment

https://www.facebook.com/events/778950039137381


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top