Noutăți și comunicate

Concert Kataklysm si Soilwork in club Quantic

19 aprilie 2023
Concert Kataklysm si Soilwork in club Quantic
Kataklysm și Soilwork vor susține un concert în Club Quantic din București, miercuri, 19 aprilie 2023. In deschidere vor canta cei de la Horizon Ignited (Finlanda). Primele 200 de bilete au preturi earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • earlybird - Acces General - 99 lei
  • presale - Acces General 119 lei
  • la intrare - Acces General 150 lei
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.


Informații despre eveniment

Katakylsm si Soilwork pornesc in 2023 intr-un turneu european si ajung pe 19 aprilie 2023 la Bucuresti, la Quantic Club.

Soilwork vin din Helsingborg, Suedia si sunt activi din 1995. Pana in prezent au lansat 12 albume de studio, cel mai recent, Overgivenheten fiind lansat anul acesta in August, material care a ajuns in peste 10 topuri din intreaga lume. De-a lungul timpului au urcat pe scena celor mai importante festivaluri din lume si au sustinut turnee alaturi de nume imporante precum Lamb of God, Soulfly, Killswitch Engage sau Anthrax.

Kataklysm vin din Canada, si au peste 30 de ani de activitate, timp in care au lansat 14 albume de studio, cel mai recent, Unconquered fiind oferit publicului in 2020. Lineup-ul este bine cristalizat, din cei patru membrii, doi facand parte din formatie de la inceputurile ei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top