Noutăți și comunicate

Concert Karma to Burn, Sons of Morpheus si RoadkillSoda in Flying Circus Pub

7 aprilie 2016
Concert Karma to Burn, Sons of Morpheus si RoadkillSoda in Flying Circus Pub
Live Nation Promotions, organizatorii concertului Karma to Burn, ce urma sa aiba loc pe 11 aprilie la Cluj-Napoca, anunta reprogramarea evenimentului, din motive independente de vointa acestora. Astfel, Karma to Burn, alaturi de Sons of Morpheus si RoadkillSoda, vor urca pe scena din Flying Circus Pub joi, 7 aprilie 2016, incepand cu ora 19:00.



Persoanele care au achizitionat deja bilete pentru acest concert si in urma reprogramarii doresc recuperarea contravalorii biletelor, vor primi un email (la adresa de email inregistrata in momentul cumpararii biletelor), cu informatii despre procedurile de retur. Cei care au achizitionat biletele in format fizic de la punctele de vanzare partenere IaBilet.ro si doresc returnarea contravalorii biletelor, sunt rugate sa se adreseze pentru retur magazinelor respective.

Biletele sunt in continuare disponibile la pretul de 30 lei pana in seara concertului, online, pe http://www.iabilet.ro, precum si in format fizic, in reteaua magazinelor partenere IaBilet.ro: magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agentiile Perfect Tour, magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reteaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H din Bucuresti. In seara concertului, la intrare, pretul unui bilet va fi 35 lei.



Eveniment Facebook: http://bit.ly/1LEYTRw
Bilete: http://bit.ly/21G0o3F


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top