Noutăți și comunicate

Concert Jurjak și Toulouse Lautrec în Club Quantic

4 aprilie 2022
Concert Jurjak și Toulouse Lautrec în Club Quantic
Luni, 4 aprilie 2022 sunteţi invitaţi de la ora 19:00 în Club Quantic la un concert al trupelor Jurjak și Toulouse Lautrec.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • - 65 lei - acces general - presale – până pe 3.04.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3D7XQXb
  • - 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 4.04.2022 oline și la intrare
Dupa cateva tentative de a se juca cu domenii mai stricte, pasiunea si talentul pentru muzica au castigat. Muzician, regizor, artist vizual si licentiat in dreptul proprietatii intelectuale, Jurjak pe numele de scena, revine pe scena Quantic pe 4 aprilie 2022 sa ne impartaseasca ganduri de-ale lui transformate in sunete. Te asteptam la un concert cu influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie, marca Jurjak.

"Sunt trei golani bărboși care fac arta, arhitectura și sound design, pe langa faptul ca beau vin roșu, joaca tenis si merg pe biciclete de toate felurile." "Suntem niste aristocrati in mizerie"

Cam dure cuvintele, dar sunt ale lor. Pentru noi, Toulouse Lautrec este trupa care a facut de la bun inceput deliciul topurilor indie, multe din piesele lor ajungand pe locul 1 la radiouri de profil – "Te spun", "Yesman" sau "Domino".
Pe 4 aprilie "capetele blanoase" urca pe scena Quantic, alaturi de Mr Jurjak sa ne dea o lectie de aristocratie autentica.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top