Noutăți și comunicate

Concert Joy Disaster si afterparty The Same but Different, Raul vs. Paul in Flying Circus Pub

23 februarie 2012
Concert Joy Disaster si afterparty The Same but Different, Raul vs. Paul in Flying Circus Pub
Joi, 23 februarie 2012, La Chambre Du Chat și Flying Circus Pub vă invită la un concert al trupei Joy Disaster, începând cu ora 22:00.

Prețul unui bilet este de 10 lei.
Adresa Flying Circus Pub : Iuliu Maniu, Nr.2, Cluj-Napoca.

JOY DISASTER - (post-punk, alternative, indie - rock'n roll, Franța)
http://www.revebnation.com/joydisaster
http://www.numberonemusic.com/joydisaster/
http://www.reverbnation.com/joydisaster
http://twitter.com/JOYDISASTER
http://www.lastfm.fr/music/Joy+Disaster
http://fr.wikipedia.org/wiki/Joy_Disaster
http://www.myspace.com/joydisaster

JOY/DISASTER, în prezent format din Nico (voce / chitara solo), Simon (chitara ritm), Fred (bas) și Julien (tobe), format în 2005 în Franța.

Chiar de la începuturile lor, trupa a captivat atenția presei și mass-mediei, cu un sunet proaspăt post-punk reinventat. Cântecele lor au devenit rapid hit-uri ale scenei underground, lansate în toată lumea de DJ alternativ și goth, lucru care a condus la o serie de fan-cluburi în Chile, Anglia și Lituania.

De-a lungul timpului, JOY/DISASTER și-au îmbunătățit în mod constant sunetul lor, trecând de la rădăcini puternice punk cu riff-uri agresive, chitara si voce dinamice la o rezonanță mult mai melodica și matură. Sunetele vocale intense si joase, cu un twist de riff-uri de chitară metalice și trase afară sunt cu siguranta un plus de tonul lor complet nou. În ciuda schimbărilor stilului lor, fanii vor fi cu siguranta placut surprinsi, ca trupa va continua să activeze în domeniul post-punk.

Cu cel mai recent lansat EP al lor (februarie 2011), "Primary Care", Joy / Disaster au ajuns la nivelul urmator: o melodie elaborata profesionala, incarcata emotional din plin.

Wave Gotik Treffen (DE), Les Nuit De L'Entrepot Festival (BE), Festivalul Drop Dead (CZ), Castle Party (PL), Festivalul Moonlight (IT) sunt doar câteva dintre festivaluri, unde mii de oameni au asistat spectacol cu adevarat vibrant al cvartetului francez. Dacă luați în considerare performanțele lor dinamice și fermecătoare, trupa pur și simplu iubește sa cante live!

În prezent, Joy / Disaster au semnat cu Manic Depression Records, o etichetă care se ocupă de artiști, cum ar fi Frustration, The Cemetary Girlz, Bodysnatcher, Ain Soph Aur, Jacquy Bitch, Deadchovsky etc și se lucrează la o nouă versiune "SICKNESS", care va fi lansata in februarie 2012




After party : The SAME but DIFFERENT (Raul vs Paul)

Paul (La Chambre Du Chat): art rock, art house, EBM, old school synth & queer pop
Raul (New Disorder): post-punk, new wave, alternative, '80s


Sursa : Flying Circus Pub


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top