Noutăți și comunicate

Concert Jonathan și Ozone Mama în Club Manufactura din Timișoara

20 septembrie 2018
Concert Jonathan și Ozone Mama în Club Manufactura din Timișoara
Joi, 20 septembrie 2018 sunteţi invitaţi în Club Manufactura de la ora 19:00, la un concert de Rock American cu 2 trupe care fac furori în festivaluri și concerte, Jonathan (indie rock) și Ozone Mama (clasical/hard rock).



Jonathan sunt adesea comparați cu mai marii Indie rock-ului, precum Editors, Placebo, Interpol sau The Strokes, însă cei 5 prieteni care formează trupa au o chimie aparte, lucru care se reflectă perfect în muzica lor. Jonathan cântă pe scenele celor mai renumite festivaluri europene: Exit, INmusic, Flow Festival din Ljubljana, Eurosonic din Groningen, sau Waves din Viena și Bratislava, iar apogeul muzical a fost în vara lui 2017 cand au avut onoarea să cânte în deschiderea trupei The Killers la Exit Festival.

Albumul de debut „Bliss, lansat în 2014, le-a adus concerte sold-out și luni bune de audiență masivă la cele mai bune radio-uri din Croația. În 2015 a urmat EP-ul Getting closer is keeping us apart care a venit cu un plus de creativitate și un premiu important în lumea muzicala din Croația. În 2017 a aparut și al 3-lea material muzical, un dublu-album împărțit în 2 părți, To love și To hold.
https://www.youtube.com/watch?v=LfNUNYV_E_o


Ozone Mama dau un suflu nou muzicii rock din anii ‘60-’70 si sunt mereu apreciați pentru concertele lor muzical revigorante.

Albumul de debut The Starship Has Landed din 2012 a câștigat Premiul Fonogram Award (echivalentul premiului Grammy în Ungaria). În plus, melodia I Really Care din primul album a fost menționată în prestigioasa publicație Classic Rock Magazine. Al doilea material muzical a ieșit în 2013, Freedom EP și a fost urmat de Sonic Glory, al doilea album care a câștigat premiul pentru Cel mai bun album de hard rock/heavy metal al anului în Ungaria. Melodiile din Sonic Glory au ajuns să fie ascultate înclusiv la radio-urile din SUA și Canada. Al treilea album Cosmos Calling a fost lansat de Casa de discuri Rippled Music din California, la începutul lui 2018.
https://www.youtube.com/watch?v=czCVpNqvcPs


Intrare concert: 25 lei
Facebook event: https://www.facebook.com/events/451683958643161


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top