Noutăți și comunicate

Concert JOE COCKER: o categorie de bilete epuizata!

8 iulie 2013
Concert JOE COCKER: o categorie de bilete epuizata!
Concertul lui Joe Cocker din data de 4 august a starnit un interes aprins in randul fanilor, fapt ce se reflecta in vanzarea de bilete. Project Events - organizatorii concertului anunta ca biletele corespunzatoare categoriei IV (135 lei) au fost integral vandute.

In acest moment, mai sunt disponibile 4 categorii de bilete (200 lei, 300 lei, 400 lei, 750 lei), urmatoarea categorie ce se apropie de epuizare fiind cea de 400 de lei.

Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august! Vizita cantaretului face parte din turneul de promovare al noului sau album - "Fire It Up". Fanii vor mai putea asculta si alte piese celebre ale artistului, cum ar fi You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, N'oubliez Jamais, Ain't No Sunshine sau Up Where We Belong...

Pentru toti cei care doresc sa il asculte live pe Joe Cocker, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Pentru noutati, vizitati http://www.ProjectEvents.ro, http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro sau http://www.Cocker.com.

http://www.youtube.com/watch?v=4b04jq7NB1s

Concertul "JOE COCKER" va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Marshall Arts.Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă