Noutăți și comunicate

Concert Jinjer si Co@13 in Subsol Club

15 martie 2015
Concert Jinjer si Co@13 in Subsol Club
Duminica, 15 martie 2015, va invitam in Subsol Club de la ora 20:00 la un concert in premiera la Brasov cu cea mai importanta trupa metal din Ucraina, Jinjer. Alaturi de Jinjer, pe scena Subsol va urca trupa brasoveana Co@13, formatie care a mai impartit scena in mai multe randuri cu ukrainienii in diferite concerte in tara!

Evenimentul este organizat de Benediktus Production in colaborare cu Subsol Club!
Support act: 15 lei.
Fb event: https://www.facebook.com/events/756583287771342/Jinjer

Concertul reprezinta prima ocazie in care ii vom vedea live pe Jinjer in noua formula, Dmitriy Kim fiind anuntat recent ca noul tobosar al trupei, dupa accidentul suferit de Eugene Mantulin in 2014, in urma caruia si-a fracturat coloana.

Desemnata cea mai buna trupa metal din Ucraina, anul 2014 a marcat pentru Jinjer lansarea celui de-al doilea Lp - "Cloud Factory" si peste 60 de concerte sustinute in tara de origine, in Rusia si tari din Uniunea Europeana.

Printre influentele citate de Jinjer se numara Lamb of God, Pantera, Gojira su Killswitch Engage, iar solista Tatiana Booyaka Shmaylyuk declara ca artistele de care se simte puternic inspirata sunt Sandra de la Guano Apes si si Shamaya Otep.

Jinjer - Exposed as a liar https://www.youtube.com/watch?v=lxwGWmFiu_w
Jinjer - Cloud Factory https://www.youtube.com/watch?v=LgFvXLbJMSECo@13

Infiintati din ramasitele formatiei Obsesia, Co@13 reprezinta un manifest social si muzical, concept ce va fi pus in scena si in cadrul lansarii oficiale, trupa avandu-l ca invitat special pe tambalistul Catalin Brundiu, impreuna cu tobosarii Bebe Popescu si Adrian Ianovici si basistul Marc Stoica.

In decursul a doi ani, Co@13 a compus un total de 20 de piese, unele in varianta metal, altele acustice, mare parte din compozitii fiind prezentate in cele peste 20 de concerte sustinute in tara. Albumul Co@13 imbina diferite abordari muzicale, pornind de la nu-metal, groove si pana la elemente din folclor. Discul contine 10 piese, 6 inregistrate in studio si 4 piese inregistrate live, in club Rockstadt.

Co@13
Fb: http://www.facebook.com/COA13
Soundcloud: soundcloud.com/co-13-1/vartelnita

COa13 ex ObsesiaUn eveniment sustinut de Romanian Rock Radio.


Evenimente recomandate

Top