Noutăți și comunicate

Concert Jaya the Cat in Atelierul de Productie

16 septembrie 2012
Concert Jaya the Cat in Atelierul de Productie
Sâmbătă, 6 octombrie 2012, sunteți invitați de la ora 22:00 în Atelierul de Producție la concertul Jaya the Cat. Concertul face parte din turneul de promovare a celui de-al 4-lea album al trupei THE NEW INTERNATIONAL SOUND OF HEDONISM.

Jaya The Cat a petrecut o bună parte din anii 2011 și 2012 scriind și înregistrand  în camere de hotel și in culise prin întreaga Europă, pentru a crea un album, care se anunta a fi  cel mai bun până în prezent. Ramanand fideli sunetului lor, Jaya The Cat  este un amestec original de reggae, ska și punk-rock, cu doze de dub și beat-uri dance hall, toate într-un amestec muzical ce seamana cu o coloana sonora menita a aminti de povești pline de răsărituri de soare, beții, escapade, povesti  de dragoste, deziluzie politică și ochelari optimist ridicati prin baruri înfloritoare, parade de carnaval și plimbari târzii in noapte.

Cu clasicele "Here Come The Drums", "Unconditional Love" și "Fake Carreras"  ofera fanilor hardcore energia la care se așteapta, iar cu piese precum Bos en Lommerweg" și "Thank You" arată o abordare mai matură și mai aproapiata genului  pop. Pentru "Put A Boombox On My Grave", Jaya The Cat a colaborat cu  Jonny "Itch" Fox din recent desființata trupa The King Blues din Marea Britanie, pentru piesa calypso-reggae "Late Night Sonic Insurrection" il aduc pe talentatul artist de  Ska-Reggae-Soul Adam Parsons din Captain Accident and The

Disasters, iar pentru secțiunile de corn apeleaza la membrii trupei olandeze de jazz The New Cool Collective.

Originari din Boston, iar în prezent cu sediul în Amsterdam, Olanda, Jaya The Cat continua să crească muzical si sa  lucreze intensiv la  construirea reputației lor, fiind una dintre trupele de top in spatiul muzical european, cu  sute de concerte pentru un public din ce in ce mai numeros, si cu fiecare concert transformat  intr-o veritabila petrecere on-stage.

Deși preferă să sustina concerte doar ca headlineri, Jaya The Cat au impartit scena cu  trupe precum Sublime, Beatsteaks  și  Less Than Jake- și au participat  la numeroase festivaluri, precum The VANS Warped Tour, Lowlands, Rebellion, Pukkelpop, Ruhrpott Rodeo, Spirit Festival.

2-Concert_Jaya_the_Cat_in__Ateli_tBTrDLUZ.jpg
Cel de al 4-lea album al trupei Jaya The Cat, THE NEW INTERNATIONAL SOUND OF HEDONISM continuă povestea inceputa de albumul anterior MORE LATE NIGHT TRANSMISSIONS - oferindu-ne  un nou capitol de ascultat, de  dansat și de indragostit.

JAYA THE CAT inseamna:
- Geoff Lagadec - Vocal, chitara
- David "The Germ" Germain (ex- SHADOWS FALL) - tobe, percutie, Vocal
- Jordi Newcastle (ex- WEALTHY BEGGAR) - chitara, Vocal
- Jan Jaap "Jay" Onverwagt (ex- GREEN LIZARD) - Bass, Vocal
- Johan Van't Zand (ex- MARK FOGGO) - clape

De incalzire si after se va ocupa Lady Raizah (Dharma Creative).
http://www.dharmacreative.ro
https://www.facebook.com/pages/Lady-Raizah/371534052130

Biletele se pot procura prin intermediul retelei Myticket sau direct la marketing@rockevents.ro la pretul de 25 Ron la presale, sau la 35 Ron in seara evenimentului, la intrare. Ca și in 2010, Geoff și gasca ne-au avertizat ca vor ramane in club sa petreaca pana dimineata alaturi de noi!

Un eveniment organizat de Rock Events cu sprijinul Atelierul de productie.

Parteneri media:
1Music Channel, Radio Guerilla, Tilllate.com, Feeder.ro, Orasulm.eu, Metropotam.ro, BestMusic.ro, HotNews.ro, Beatfactor.ro, Nights.ro, Anyplace.ro, Sofresh.ro, HipMag.ro, Port.ro, iConcert.ro, Metalhead, Neaparat.ro, HypeStreet.ro, Info Music.ro, Maximumrock.ro, InOras.ro, Urban.ro, BroNews, Uzr.ro, Urbanthings.ro, Let's rock.ro, Bestial.ro, No3, Vinsieu, etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top